Comunicare

"The most important thing in communication is hearing what isn't said." - Peter Drucker

Cum comunică beneficiarii?

Alături de structură, comunicarea are un rol esențial în finalizarea cu succes a oricărui proiect. Beneficiarul vrea foarte multe, gandește multe și spune puține. Noi primim puține informații, gândim continuarea lor, și implementăm mai mult decât am gândit. Rezultatul final de multe ori nu este deloc ceea ce își dorește beneficiarul.

Cum comunicăm noi?

Fiindcă suntem o companie orientată spre client, trebuie să comunicăm, să explicăm, de multe ori să spunem același lucru în moduri diferite. Pentru că și simpla acțiune de a te asculta vorbind își limpezește mintea. Ne place să avem multe întâlniri cu beneficiarii, în care să le explicăm avantajele și dezavantajele cerințelor lor, și unde să venim și noi cu propuneri menite a preîntâmpina dorințele clientului.

Ce obținem la final?

Acest schimb de informații este extrem de benefic atât pentru beneficiar, cât și pentru noi, pentru că ne permite să înțelegem și chiar să anticipăm nevoile beneficiarului, fiind astfel capabili să venim în întâmpinarea nevoilor sale cu soluții personalizate. Rezultatul final este o platformă care depășește cerințele inițiale, fiind perfectă pentru scopul ei.