Creare site de prezentare

Oferta completa, pentru orice buget, de creare site static (de prezentare) folosind tehnologia responsive web design

barGraph2

Tendințe în creare site

Odată cu explozia de calculatoare din casele noastre, precum și cu creșterea accentuată a conectivității internet în locuințele personale, mediul online este din ce în ce mai căutat atât de antreprenori, cât și de populație. S-au dus zilele în care sunai pe cineva să-ți dea o informație generală, când te duceai la bibliotecă să cauți o carte sau când dădeai fuga la librărie să-ți iei un dicționar sau o hartă.

Acum avem totul disponibil online, iar oamenii caută cu preponderentă online informațiile necesare. Conform unui studiu efectuat în martie 2011 de către Institutul Român pentru Evaluare și Strategie, 97% din locuințele românești aveau internet, 35,5% din populația totală a țării (inclusiv copii, bătrâni, persoane din mediul rural etc) folosea internetul (mult sub media UE, de 67,6%), iar 71% dintre internauții români folosesc zilnic internetul pentru a se informa.

Într-o interpretare liberă, putem spune că se va menține trendul ascendent din ultimii 12 ani, iar numărul utilizatorilor de internet din țara noastră va crește de la an la an. Asta înseamnă că prezența online este și va deveni din ce în ce mai importantă. Nu există afacere al cărei administrator să poată spune „eu nu vreau să știe lumea despre mine”. Orice afacere trebuie promovată, altfel degeaba oferiți servicii sau produse excelente la prețuri foarte mici, dacă clienții nu știu de dumneavoastră. Cea mai simplă, rapidă și ieftină variantă este să vă promovați online, prin intermediul unui site web. La crearea unui site de orice natură se face referire (deși incorect) folosindu-se expresia WEB DESIGN.

dispozitive apple

Creare site cu Responsive Design

Dacă aveți nevoie de un site unde să prezentați niște servicii fixe, care se modifică rar, și nu doriți să investiți timp în postarea de articole pe site, cea mai bună variantă este creare site de la zero, folosind limbajele HTML5, CSS3, JavaScript / jQuery și PHP. Aceste limbaje sunt cel mai rapid procesate de browser, rezultând astfel o încărcare aproape instantă a paginilor site-ului, lucru extrem de benefic, atât pentru vizitatorii site-ului, cât și pentru Google.

Începând cu aprilie 2015 Google a anunțat și implementat oficial începerea penalizării site-urilor neadaptate la dispozitivele mobile. Astfel, în cadrul căutărilor efectuate de pe dispozitive mobile, prioritate la afișare o au site-urile care nu numai că au implementată tehnologia responsive design, ci folosesc și bunele practici, fiind create cu un gând principal: navigarea pe site să fie cât mai facilă pentru utilizator. Astfel, sunt în continuare penalizate site-urile care, deși au responsive design, au elementele prea apropiate unele de altele, sau la care mai apare totuși pe alocuri bara de scroll orizontal, ceea ce înseamnă fie că site-ul nu a fost testat cu toate dispozitivele mobile, fie că undeva este o eroare în cod și afișarea are de suferit.

Sunt cazuri în care aveți deja un site de prezentare, sau blog, sau poate chiar magazin online, și doriți să îi transformați layout-ul fix în layout de tip responsive. Și acest lucru se poate face fără probleme, însă trebuie să aveți în vedere că modificările acestea durează destul de mult, de multe ori fiind mai greu de realizat decât crearea din prima a unui responsive web design.

Oferta noastra pentru creare site

Optim Mediu Complet
Variante de wireframe-uri 1 1 2
Grafică personalizată
Responsive Design
Nr maxim de pagini 1 pagina cu 8 secțiuni 12 pagini 20 pagini
Nr maxim de structuri 1 3 5
Submeniuri
Meniuri animate
Galerie foto – video
Efecte vizuale simple
Efecte vizuale complexe
Slider simplu
Slider complex
Formular de contact
Hartă interactivă Google Maps
Protecție anti spam
HTML5, CSS3 și Javascript
PHP și MySQL
SEO elementar
Integrare Facebook și Google Plus
Integrare maxim 5 rețele sociale
Monitorizare trafic cu Google Analytics
Conectare cu Google Search Console
Creare hartă site și înregistrarea ei la Google
Credit 200 lei pentru Google AdWords
Durată încărcare pagini 1 – 2 secunde 0,5 – 1 secunde 0,5 – 1 secunde
Garanție 120 zile 120 zile 120 zile
Preț 490 790 1590
Comandați Comandați Comandați
Legendă:
Inclus
Neinclus

Intrebari frecvente despre creare site

Pachetele de creare site includ și interfață de administrare?
Nu, aceste pachete sunt pentru site-uri statice, de prezentare, ceea ce înseamnă că nu aveți interfață de administrare. Dacă doriți un site pe care să puteți adăuga dumneavoastră conținut din interfața de administrare vă rugăm să citiți aceste informații.
Ce se întâmplă dacă nu-mi place grafica realizată la unul din aceste pachete?
Cel mai important este ca grafica să transmită mesajul dorit către clienți. Nu trebuie să analizați site-ul numai din punctul dumneavoastră de vedere, ci trebuie să vă puneți în locul vizitatorilor. Graficienii noștri folosesc psihologia culorilor pentru a se conecta cât mai bine cu vizitatorii. Recomandarea noastră este să aveți încredere în graficieni și în cunoștințele lor. Dacă însă insistați să faceți retușuri la grafică, le facem exact așa cum doriți (culori, fonturi, imagini, etc).
Care este termenul de execuție pentru Pachetul Optim de creare site?
Pachetele de creare site de prezentare fără interfață de administrare au termene de executie de 10 – 30 zile lucrătoare, în funcție de pachetul ales și de gradul nostru de aglomerare la momentul semnării contractului. Termenul de execuție pentru pachetul Optim este de 10 – 20 zile lucrătoare, în timp ce Pachetul Complet are un termen de execuție de maxim 30 de zile lucrătoare.
Care sunt modalitățile și condițiile de plată?
Plata se poate face prin transfer bancar, Paypal sau în numerar. Condițiile de plată sunt 40% avans și 60% la finalizarea și acceptarea proiectului. Dezvoltarea site-ului se va face pe serverul nostru, urmând ca după ce se achită si a doua tranșă (cei 60%) să mutăm site-ul pe serverul dumneavoastră.
Ce alte cheltuieli mai apar la realizarea unui site?
În afară de costul realizării site-ului vă mai trebuie un domeniu unde va putea fi accesat site-ul. Domeniul poate fi cu extensia .ro, .com, .eu, .net, etc, însă vă recomandăm folosirea unui domeniu cu extensie .ro deoarece aceasta este extensia oficială a României. Costul aproximativ al unui domeniu .ro este de 50 euro, dar el poate scădea în clipa în care achiziționați și găzduire împreună cu domeniul. Domeniile .ro sunt mai scumpe pentru că se cumpără pe viață, deci nu au taxe anuale. În afară de domeniu vă mai trebuie și un server pe care să copiați site-ul, aceasta se numește „găzduire” sau „hosting”. Găzduirea poate fi și gratuită (multe limitări, nu recomandăm) și se poate duce și la sute de euro pe lună pentru server dedicat. Pentru majoritatea site-urilor este suficient un pachet basic sau mediu de găzduire, care costă, în funcție de provider, între 5 și 15 euro lunar. Puteți achiziționa hosting și de la noi, la un preț lunar de 10 euro. Hosting-ul oferit este pe servere extrem de performante, localizate în România, cu spațiu de 3 GB pe SSD, conturi de email nelimitate, etc.
La ce se referă garanția acordată pachetelor de creare site?
Garanția nu este una standard, ca în cazul autoturismelor sau electrocasnicelor. Garanția acordată pachetelor de creare site se referă atât la remedierea erorilor de programare (dacă sunt), cât și la mici modificări pe care doriți să le faceți, cum ar fi adăugarea sau corectarea unui text, adăugarea sau înlocuirea unei imagini, modificarea unor date de contact, etc. Garanția nu acoperă modificările de structură, cum ar fi adăugarea unei noi pagini, schimbarea ordinii elementelor de pe pagină, etc., aceste operațiuni urmând a fi achitate separat.
Cum pot folosi creditul de 200 lei pentru AdWords?
Noi vă vom crea un cont Google AdWords și vă vom da codul care vă oferă credit de 200 lei pentru a vă promova site-ul și a primi primii vizitatori. Pentru a folosi acești 200 lei va trebui să vă alimentați contul cu 50 lei și să folosiți acești bani pentru promovarea site-ului. În clipa în care acești minim 50 lei sunt consumați, creditul de 200 lei va apărea în contul dumneavoastră și îl veți putea folosi pentru publicarea de anunțuri. Noi vă oferim doar creditul, nu și serviciul de creare și setare campanie AdWords! Acest serviciu îl puteți face și dumneavoastră, deoarece nu sunt necesare cunoștințe de programare.
Doresc servicii de creare site, cum procedăm?
Trebuie să ne întâlnim pentru a discuta detaliile proiectului. Puteți veni la noi la birou sau se deplasează unul din angajații noștri la sediul dumneavoastră, atât timp acesta este în Brăila sau Galați. Dacă însă aveți sediul în altă localitate, putem discuta detaliile proiectului telefonic, pe Skype sau prin email.

Creare site cu interfata de administrare

Aveți nevoie de un site de prezentare unde să puteți adăuga singur poze și articole? La noi găsiți cea mai bună soluție.


Creare magazin online

Aveți nevoie de creare magazin online, pentru a vă extinde și în mediul online? Noi avem cea mai bună ofertă pentru creare magazin online.