birou echipa

Echipa

Noi suntem doar o parte
din cei care vor realiza
proiectul dumneavoastra

Bogdan Project Manager / Business Analyst

În calitate de manager monitorizez trimestrial performanța echipei, organizez ședințe saptamanale pentru asigurarea unui management de proiect în concordanta cu bugetul si resursele implicate. Ma asigur ca ofer atât echipei cât și clientilor idei inovative orientate către rezultate cuantificabile.

Cristina PHP Developer

Un programator bun este cel care deține cunoștințe cu privire la multiple tehnologii, CMS-uri sau framework-uri. Am o experiența notabila cu Magento și unit testing. Programez cu lejeritate în PHP, jQuery, JavaScript și Ajax.

Nicusor Front End Developer

Lucrez zilnic cu HTML5, CSS3 și JavaScript/jQuery pentru a implementa grafica personalizata atât pentru magazine online cât și pentru site-uri de prezentare. Nu neglijez interactivitatea site-urilor și dezvolt în acest sens scripturi JS pentru a le imbunatati.

Ana-Maria Front End Developer

Orientarea către programarea pe front-end mi-a permis să mă axez pe instalarea de CMS-uri, scrierea de cod în HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, crearea unui design responsive atât pentru site-uri noi cât și adaptarea lui pentru cele existente. În cadrul proiectelor intervin și asupra bazelor de date de tip MySQL.

Ciprian Graphic Designer

Procesul de creare al graficii pornește de la conceperea unui wireframe care are la baza câteva skill-uri esentiale: originalitate, creativitate și atenție la detalii. Grafica creata se preteaza atât pentru site-uri cât și pentru print și este conceputa în programe de specialitate precum Adobe Photoshop și Adobe Illustrator.

Luminita Copywriter

La sfârșitul proiectului intervin si populez site-ul cu informații relevante. În paralel intocmesc manuale de utilizare pentru aplicatiile create dar și dosare de participare la diverse proceduri de achiziție derulate de beneficiari privați și autorități publice.

Ema Online Marketing Specialist

În momentul de fata sunt responsabila pentru strategia de comunicare online, stabilirea canalelor dar şi a frecvenţei de comunicare cu pieţele ţintă. În paralel execut, evaluez si propun idei de îmbunătăţire a campaniilor online cu scopul de a imbunatati procesul de vânzare.

Bogdan Front End Developer

Pana în prezent m-am axat pe dezvoltarea site-urilor de prezentare pe CMS-uri ca WordPress și Prestashop. Ma asigur ca respect design-ul stabilit de client și lucrez constant cu HTML, CSS, jQuery și JS.

Ancuta Front-end developer (colaborator)

Dezvolt atât site-uri de prezentare cât și magazine online pe WordPress/ WooCommerce. Folosesc în mod constant limbaje de programare precum: HTML, CSS, JAVASCRIPT, JQUERY.

Mihaela Front End Developer

Am inceput sa lucrez cu HTML si CSS initial. Ulterior mi-am indreptat atentia si catre PHP. Implementez grafica personalizata pentru site-uri de prezentare si magazine online realizate pe WordPress/WooCommerce.

aplica acum

Poate tu? __________________________

Suntem permanent în căutare de persoane care vor să activeze în cadrul unei agenții într-o continuă creștere. Ai experiență ca PHP programmer, front end developer, grafician web sau print, redactor, vânzări, asp.net developer, Android / iOS developer sau orice altceva care are legătură cu IT-ul?

Dacă ai răspuns afirmativ și vrei să faci parte din echipa noastră,

APLICĂ ACUM

Firma dispune de o echipa bine sudată formată din 11 oameni talentați, pregătiți să vină în întâmpinarea chiar și celor mai dificile solicitări din partea dumneavoastră.

Pentru că suntem tineri și neconformiști, comunicarea între departamente se realizează facil, fără impedimentele ce ar putea interveni din cauza unor eventuale diferențe de vârstă și opinii. Acest lucru vă garantează dumneavoastră, din postura de clienți, că proiectul pe care îl avem în lucru va fi dus la bun sfârșit în timpul stabilit și cu respectarea întocmai a indicațiilor primite.