Angajam Mobile Guru (programator de aplicatii mobile)

Te asteptam!

Viitorul este mobile, si din acest motiv cautam sa ne marim echipa de programatori cu un Programator de Aplicatii Mobile Hibride pentru oricare din birourile noastre din Braila sau Galati.

Cum stii ca te cautam pe tine:

  1. Esti pasionat(a) de dezvoltarea aplicatiilor mobile, indiferent de forma lor (aplicatii native Android sau iOS, aplicatii hibride, progresive apps etc.) si cauti in permanenta tehnologii noi pe care sa le implementezi.
  2. Ai o experienta decenta in cel putin unul din urmatoarele framework-uri de realizare a aplicatiilor hibride: Ionic, Flutter sau React Native, dar ai si cunostinte de baza / medii de Java / Kotlin si Swift.
  3. Iti place sa primesti feedback onest si nu te superi daca feedback-ul nu este mereu 100% pozitiv (in fond, doar asa crestem).
  4. Cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu.
  5. Nu iti plac lucrurile facute in graba, ci vrei sa le analizezi si sa le slefuiesti ca sa iasa bine. Vrei sa inveti in ritmul tau si sa lucrezi in ordinea pe care ti-o doresti.

Vei fi responsabil(a) sa dezvolti aplicatii mobile hibride pentru diverse domenii de activitate si pentru diverse scopuri, atat pentru clienti, cat si pentru uz intern, precum si sa asiguri mentenanta aplicatiilor realizate.

Iti oferim:

  1. Salarizare exceptionala adaptata studiilor, experientei si ritmului de lucru dovedite.
  2. Ocazia de a face parte din echipa care dezvolta una din cele mai inovative suite de aplicatii destinate mediului privat din Europa, suita de aplicatii care a primit o finantare de 2 milioane de euro.
  3. Program de lucru flexibil atat ca loc de prestare a activitatii (de la birou sau remote), cat si ca interval orar de lucru (iti alegi singur intervalul de lucru dorit pentru fiecare zi). Desi se poate lucra si remote, preferam sa fii din zona Galati – Braila, pentru a ne putea si intalni la birou de cel putin doua ori pe saptamana.
  4. Un mediu de lucru lipsit de stres, cu multa intelegere si colectiv tanar, in cadrul unei companii care tinteste la premiul „Best Work Environment”.

Vrem sa incepi lucrul cat de repede posibil. Intelegem insa ca este posibil sa ai nevoie de cel putin 4 saptamani pentru a respecta preavizul la actualul tau loc de munca, asa ca suntem dispusi sa te primim la noul tau job cel mai tarziu luni, 6 ianuarie 2020. Insa poti incepe si maine daca doresti. Totul depinde de tine.

Daca vei considera ca indeplinesti cerintele postului si te incanta ideea de a lucra cu noi raspunde-ne liber la urmatoarele intrebari, incarca CV-ul si asteapta un telefon de la noi (desi raspunsurile la intrebari nu sunt obligatorii, lipsa lor te va dezavantaja, asa ca iti recomandam sa raspunzi la toate intrebarile):

Da te rog un Share, chiar daca nu esti interesat(a), poate ai un prieten / o prietena in cautarea unui loc de munca minunat ca acesta 😉