Despre noi

Înființată în anul 2011, Logic Ecomsol – actualmente membră a Clusterului de IT din România, este o agenție de web development ce oferă o gamă largă de servicii: design, creare aplicații web (site-uri de prezentare, magazine online, platforme de e-learning etc.), optimizare pentru motoarele de căutare, social media marketing, content marketing etc. Agenția s-a deschis inițial în Brăila iar ulterior a deschis un punct de lucru în Galați în incinta Parcului pentru Tehnologia Informației (Parcul de Soft). În viitorul apropiat urmează să se deschidă încă un punct de lucru în București.

Serviciile oferite

cmsServiciile de web development vizează atât crearea de site-uri de prezentare, de la zero sau folosind o platformă CMS (Content Management System), cât și magazine online (Prestashop, WooCommerce, Magento, sau de la zero). La capitolul web design, punem la dispoziție atât servicii de creare grafică personalizată pentru site-uri, cât și servicii de creare logo. În ceea ce privește optimizarea pentru motoarele de căutare, punem la dispoziție servicii de optimizare SEO onsite și offsite, dar și de implementare a politicilor de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități.

Odată ajunși la capitolul mentenanță, în afară de serviciile obișnuite în acest caz, ne putem ocupa și de update-uri WordPress, astfel încât site-ul dvs. să fie mereu actualizat, performant și protejat de atacurile hackerilor. Pentru că avem grijă de clienții noștri și ne dorim să le oferim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea afacerii în mediul online, venim periodic cu oferte de prețuri. În plus, față de alte agenții de web development de pe piață, oferim și multe alte garanții menite să vă crească încrederea atât în noi, cât și credința că beneficiați de cele mai bune și corecte servicii în domeniu.

Viziune

Viziunea pe termen lung este ca numele nostru (Logic Ecomsol) să devină sinonim cu o aplicație realizată perfect la un preț imbatabil.

Misiune

Printr-o inovare și perfecționare continuă vom realiza aplicații web din ce în ce mai sigure, robuste, scalabile și rapide, acompaniate de marketing online eficient, devenind astfel cel mai potrivit partener pentru activitatea în mediul online.

Valori

1. Integritate

O relație de lungă durată se poate clădi numai pe lucruri adevărate, din acest motiv suntem mereu cinstiți atât cu noi înșine, cât și cu clienții.

2. Responsabilitate

Nu facem totul perfect, și în rarele situații când se întâmplă asta ne asumăm responsabilitatea și remediem pe cheltuiala noastră.

3. Inovare

Domeniul software-ului și al tehnologiei în general este caracterizat de o evoluție extrem de rapidă. Suntem mereu la curent cu noile descoperiri și le înglobăm în fluxul nostru de lucru în cel mai scurt timp de la apariție. Suntem mereu în căutarea de noi metode de lucru pentru a obține rezultate mai rapide și mai durabile.

4. Comunicare

Folosim un sistem foarte eficient de comunicare atât între noi, cât și cu clienții, iar acest lucru reduce la maxim neînțelegerile ce, inevitabil, apar în majoritatea colaborărilor.

5. Perfecționare

Nu suntem perfecți, iar tehnologiile avansează extrem de rapid, așa că acordăm o mare importanță procesului de educare și perfecționare continuă. Pentru că nu trebuie să ne oprim niciodată din a învăța lucruri noi.

6. Calitate

Știm că este din ce în ce mai greu să găsești ceva de calitate în zilele noastre, însă noi facem numai lucruri de calitate. Faptul că clienții nu au cunoștințe tehnice nu înseamnă că trebuie să facem o treabă de mântuială. Tratăm fiecare proiect ca și cum ar fi al nostru și îl facem la cel mai ridicat nivel de calitate posibil. Pentru că credem în afirmația „Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live.”.

7. Încredere

Majoritatea clienților care ajung la noi se plâng de faptul că programatorul cu care au lucrat nu le mai răspunde la emailuri și la telefoane. Noi nu plecăm nicăieri, din contra, vrem cât mai multe colaborări permanente cu clienții noștri. Puteți avea încredere că ne veți găsi și peste ani de zile, la aceleași date de contact.

8. Profesionalism

Când spunem că facem ceva, facem. Când dăm un termen limită îl respectăm. Când promitem ceva ne ținem de cuvânt. Întotdeauna. Fără excepție.

9. Lucrul în echipă

Orice proiect implică mai multe persoane din partea noastră. Chiar și un proiect simplu implică responsabilul de vânzări, managerul de proiect, designerul, copywriterul / expertul SEO și un programator. Cel puțin 5 persoane sunt implicate în orice proiect, și asta ne-a învățat să lucrăm în echipă. Având la bază proceduri clare și aplicații dedicate și interconectate de Project Management, Time Tracking și CRM, munca în echipă devine foarte simplu de realizat.

10. Orientați spre clienți

Ne place stilul american în care atunci când un client cere ceva particularizat, orice companie încearcă să-i facă pe plac clientului. La fel ne comportăm și noi și încercăm să oferim clienților noștri tot ce își doresc. Nu reușim în permanență, dar încercăm să facem clientul cât mai mulțumit de ce primește.

Garanții speciale

Pentru că avem grijă de clienții noștri și ne dorim să vă oferim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea afacerii în mediul online, venim periodic cu oferte de prețuri pentru toate buzunarele și bugetele. În plus, față de alte agenții de acest gen de pe piață, oferim și multe alte garanții menite să vă crească atât încrederea atât în noi, cât și credința că beneficiați de cele mai bune și corecte servicii în domeniu.

Printre multitudinea de garanții și beneficii pe care le oferim fiecărui client se numără și următoarele:

Garanție pe viață la erori și vulnerabilități – Refacem site-ul gratuit dacă este spart de hackeri, oricând se întâmplă asta! Remediem orice eroare se depistează, indiferent când apare ea!
Termen de execuție 30 de zile – Garantăm finalizarea proiectului pe CMS în termen de 30 de zile de la data semnării contractului.
Garanția de punctualitate 200% – La noi ai garanția respectării termenului de livrare. Predăm site-ul la timp sau este gratuit!
Plata în rate, direct la furnizor – Știm că este greu să gestionezi corect toate cheltuielile, așa că îți oferim posibilitatea de a plăti serviciile primite în rate egale, fără dobândă și fără avans, direct la noi. Numărul de rate variază între 2 și 6, în funcție de proiect.

garantii despre noi