tehnica

Tehnica

"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." - Martin Golding

Ce facem?

Orice care se poate accesa online (site-uri de prezentare, magazine online, marketplace, site-uri de licitații, site-uri de rezervări, comunități, platforme de e-learning, site-uri de evaluări, management intern, crowdfunding, platforme de management al documentelor, aplicații dispozitive mobile Android și iOS).

Cum facem?

Folosiim în permanență ultimele variante de limbaje de programare, precum și cele mai noi librării. Folosim HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery și AngularJS pentru aspectul vizual al aplicației, iar pentru „motorul site-ului” folosim preponderent PHP cu baze de date SQL, însă sunt și situații în care considerăm că este mai indicată folosirea tehnologiei .Net framework.

Cum testăm?

Avem 3 faze de testare: testarea alfa, făcută de programatorii care au scris respectivul cod, testarea beta, făcută de persoane din afara companiei, și testarea gamma, făcută de specialiștii noștri. Testarea gamma este cea mai interesantă pentru QA Engineer, deoarece sarcina lui este să facă absolut tot ce poate pentru a produce erori, și este stimulat cu bonus pentru fiecare eroare descoperită. După remedierea erorilor găsite în testarea gamma avem un produs SR (stable release), care se poate preda beneficiarului.