CONTENT WRITING

Oferim servicii profesionale de content writing în domenii extrem de diverse.

Echipa Logic Ecomsol îți stă la dispoziție pentru crearea textelor de care ai nevoie. Fie că vorbim despre articole pentru blog, conținut pentru pagini statice, descrieri scurte sau detaliate de produse, texte pentru newsletter, descrieri scurte de categorii sau descrieri pentru directoare, specialiștii noștri vor concepe texte originale care respectă regulile de bază SEO privind optimizarea conținutului.

Acum poți beneficia și tu de servicii de calitate la prețuri accesibile!

Servicii incluse:

1. Traduceri

De cele mai multe ori traducerea conținutului referitor la business-ul tău este vitală pentru clienții tăi. Paginile de conținut, cataloagele cu produsele sau serviciile comercializate și documentele complexe trebuie să fie create de specialiști în domeniu.

2. Proofreading

Pentru o rată mai mare de conversie a clienților trebuie să ne asiguram că nu sunt strecurate greșeli în textele informative. Prin intermediul serviciului de proofreading verificăm documentele, email-urile și conținutul web pentru a ne asigura că nu există inadvertențe la nivel lingvistic.
Este extrem de important ca în momentul în care te adresezi

unui public țintă să cunoști vocabularul și expresiile folosite de acesta pentru a reuși să transmiți mesajul cât mai eficient.

3. Content marketing

Importanța comunicării cu segmentul țintă s-a transpus rapid și în mediul online. Trebuie să asiguri o comunicare constantă atat cu potențialii clienții cât și cu clienții actuali pentru a atrage și mentine interesul vizavi de produsele și serviciile comercializate. Strategia de marketing, cu privire la forma ideală pentru conținutul tău, trebuie să fie bine pusă la punct și extrem de targetată pentru o rată de conversie cât mai mare. Echipa noastră o să identifice nevoile publicului țintă și o să acționeze în direcția potrivită astfel încât rezultatele să fie remarcabile.